Zdolna jestem niesłychanie i tak pewnie mi zostanie

piątek, Lipiec 25, 2014 5 0

Dziś jest wyjątkowy dzień. Zapytacie dlaczego?specjalność Specjalność Zakładu wyruszyła z nowym numerem na II Targi książki kulinarnej w Warszawie. Z numerem, w którym kilka stopklatek od nas, wywiad ze mną i Karolem i nasze hiciorskie przepisy.

Jeśli chcecie poznać autorów tego magazynu, posłuchać o tym jak powstaje lajfstajlowo – kulinarny magazyn to po prostu uderzajcie na dziedziniec Centrum Sztuki Współczesnej w Zamku Ujazdowskim dziś o godz. 16.00

A gdy tylko Specjalność Zakładu ukaże się w sieci do pooglądania i czytania dam Wam na pewno znać.
Ręka w górę kto by chciał poczytać?

I na koniec wisienka na torcie – wygrana w blogerskim konkursie „Nietypowo z grilla” w postaci warsztatów kulinarnych!

podobne wpisy

Komentarze: 5
  • fontenblue
    Lipiec 25, 2014

    pewnie że chcemy poczytać!!!!

  • agi.scrapink
    Lipiec 25, 2014

    Ja tez ja tez:)))

  • Renia
    Lipiec 25, 2014

    Ja poproszę :)

  • Monika z Mazur
    Lipiec 26, 2014

    Gratuluję i oczywiście czekam na kolejne newsy. A poczytać? Jak najbardziej chcę!!!!! Jeszcze raz serdeczne gratulacje, tak trzymać.

  • ilona
    Lipiec 28, 2014

    ślicznie :)

Dodaj komentarz